Viikonloppu tuli ja meni, onneksi. Käyn todella harvoin missään ja varsinkaan mihinkään isompiin sosiaalisiin tilaisuuksiin en mene koskaan. Olen aika erakoitunut, ystäviä joiden kanssa viettää aikaa ei ole ja kun itsetunto vielä maanraossa niin rajoittaa elämää todella paljon.

Nyt lauantaina kuitenkin oli naapurini synttäri-/valmistujais-/läksiäisbileet. Tarkoitus oli mennä vain hetki käymään koska tiesin etten välttämättä tunne sieltä kun juhlasankarin, mukaan otin vain kaksi lonkeroakin. Jännitti ihan kauheesti, mutta onneksi kuitenkin siellä oli tosi mukavaa porukkaa ja mut otettiin hyvin vastaan. Siinähän tosin kävi sitten niin, että kun olin juonut omat lonkeroni ja lähikauppa yllättävän lähellä niin tarviiko kertoa enempää :D

Karaokea käytiin laulamassa lähibaarissa. Kotimatkasta en muista yhtään mitään, mutta naapuri onneksi toi kotia, en ollut normaalia enempää humalassa mutta juon tosi harvoin,, yleensä vain 3-4 kertaa vuodessa niin sekin vaikuttaa jo asiaan. Myönnän, eilen kyllä sit loivensin 5 lonkeron verran niin sain krapulan pois.

Nyt on viikko kuitenkin tullut aloitettua uusin mielin, Nutrilett-kanakeitto nenän eessä, koirille ruuat kiehumassa ja Petra-neidillä on karvanlähtö alkamassa joten oli taas lattiat sen näkösetkin kun en kahteen päivään ollut imuroinut. Ihana kevät ja irtokarvaa onkin sitten tiedossa seuraavat pari kuukautta :) 

Aurinkoista viikonalkua teille kaikille jotka tähän eksytte tätä tekstiä lukemaan <3