No nyt vihdoinkin sain eilen otettua esiin virkkuukoukun pitkästä aikaa, annoin käsien levätä toista viikkoa ni saa enkä viikon taas kilkutella menemään :) Tässä nyt vähän jotain vanhaa ja jotain työnalla olevaa. 

Viime kesänä jäin kirjaimellisesti koukkuun isoäidinneliöihin. Tässä kuvassa jossa elämäni ensimmäinen tekele, käytin lankana Novitan Miamia: Pinkki (539), vihreä (320) ja keltainen (227). Nythän kaikki ihanat Miamin värit on taas saapunu kauppoihin eikä 50 gr:n keräkään maksa kun 2 euroa ainakin Tokmannilla. Tämä neliö on virkattu 3:n koukulla. Tästä ei tullut nyt kun yksi neliö, mutta suunnitelmissa on samanlaisia tehdä lisää ja ehkäpä syntyy vaikka söpö pieni laukku kesäksi :)

Novitan ohjevideo löytyy TÄÄLTÄ (jos mulla ei nää linkitykset toimi ni auttakaa avutonta neuvomalla miten ne tehdään :D )

IMG_20160724_173051.jpg?1490940614

Tässä seuraavaksi nyt sitten mitä tällä hetkellä on työnalla, isoäidinneliöillä mennään edelleen :D Ja kyllä, naulat on isketty ruokapöytään kiinni, koska olen päättänyt haluta uuden pöydän ni kohta alkaa olemaan oikein pätevä syy se hankkia, nykyinen on mun mummolasta eli vuosikymmeniä vanha jo :)

Näistä tulee itseasiassa VIIME joulun lahjoja koska yksi lahja (kuva alinna) vei niin paljon aikaa etten kerennyt näitä sitten tekemään. Isälle ja hänen vaimokkeelle tulee torkkupeitot, kuva hiukan huonolaatunen mutta yksi neliö pingotuksessa ja toinen odottelee vuoroaan. Lankana Novitan Lehtoa (löytyy Novitan nettisivuilta alelaarista edullisesti), toiseen peittoon ruskea-harmaata (816) ja toiseen tulee beige (806) , koukkunumerolla 5. Lanka on paksua joten neliöistä tulee isommat...yhden koko pingotettuna on n. 37 x 37 cm, montaa ei tarvitse tehdä saadakseen torkkupeiton :)

IMG_20170331_090321.jpg?1490940642

Tässä on oikeestaan mun ylpeys, ehkä isoin työ mitä olen koskaan tehnyt ja tämä meni joululahjaksi pojan entiselle tyttöystävälle. Lankana tuttuun tapaan Novitaa ja 7 Veljestä. Valkoinen (011), lila (757), harmaa jonka värikoodia en nyt löydä mutta taitaa olla se vaalein mahdollinen harmaista. Koukku nro 3. Lilaa ei taida tällä hetkellä juurikaan mistään löytää. Itsellä kävi niin, että lila lanka loppui melkein alkuvaiheessa ja jostain syystä Novitaltakaan ei enää saanut...monen tuskaisen nettisurffauspäivän jälkeen löysin vihdoinkin yhden paikan mistä sain tilattua lisää. Olisi ollut harmi jättää homma kesken. Tämä projekti alkoi viime vuonna elokuussa ja valmiiksi sain jouluaaton vastaisena yönä 02.30 :D Kokoa peitolla on n. 135 x 162 cm, kasattu 30 neliöstä.

IMG_20161224_120145.jpg?1490940637

No tässähän sitä taas jotain tällä kertaa, ilma ainakaan täällä meillä Lahessa ei oo kovin piristävä mutta olen onnellinen kun poikani tulee tyttöystävänsä kanssa taas pitkästä aikaa mamman lihapatojen ääreen.

Kivaa perjantaita kaikille :)

ps. On mulla vielä yksi neliöistä tehtävä työ kesken, mutta varmaan sit valmiina vasta laitan kuvaa :) Meillä jotka "sairastetaan" neuloosia on aina monta työtä kesken....itsellä ainakin sen takia et voi välillä aina vaihdella ni ei kyllästy saman tekemiseen :)