Ei nyt pitkä kirjotus, mutta hyvin menee vieläkin..tänään pienoista nälkää ja ketoosi on kai tulossa ku päätä kiristää, suussa maistuu kauheelle. Kuitenkaan illalla otettu pirtelö täytti mahan niin ettei nälkäsenä tarvinu mennä nukkumaan eikä aamullakaan ollu vielä näläntunnetta. Tänään sen verran muutosta syöntiin, että mansikkapirtelö vaihtuu banaani-caramel makuun...varmaankin näitä sit vuorottelen, Keitoissahan on vielä yks maku eli Thai-keitto. Unohdin eilisestä poistauksesta myös sen, että keittoihin voi lisätä mausteita reippaastikkin ihan oman maun mukaan...mulla itsellä on vakio chili- ja valkosipulijauhe myös ripaus suolaa on sallittu.

Painoa oli tippunut eilisestä 500 gr joten ihan hyvä alku tuokin. Vaikka ei tuon enempää tippuis / päivä niin se on täs kolmessa viikossa jo yli 10 kiloa (toiveajattelua katsokaas :D )

Jees, mutta tää homma alkaa tuntuu joka päivä vaan enemmän ja enemmän todelliselta. Tänään tippui postilaatikosta nämä vikat tutkimukset ennen leikkausta...siitä puuttuu vielä leikohaastattelun jälkeen rav.terapeutilla käynti punnituksessa, kaikki onneks samana päivänä. Ihan hullu fiilis nähä toi leikkauspäivä mustaa valkosella :D

IMG_20170426_113842.jpg

Nyt ei taas muuta, meillä paistaa aurinko mutta kaikkialla Suomessa ei taida keli helliä samanlailla.

Heippa :)