Lupasin tehdä postauksen näistä säärystimistä sitten kun ovat valmiit ja nyt ne on tehty :)

IMG_20170412_092524.jpg

Valitettavasti en muista kenen se malli oli jonka netin ihmeellisestä maailmasta bongasin, mutta ohjeen löysin Novitan sivulta TÄÄLTÄ ,tosin siinä nimikkeellä ranskanpastilli-sukiksi värivalintojen takia :) Jos et pääse katsomaan ohjetta niin kerro, lisään sen sitten tähän. Itse kuitenkin muokkasin ohjetta, koska nämä tulevat 9 vuotiaalle.

Lankana on kokonaisuudessa Novitan 7veljestä.

Turkoosi (350), Vadelma (530) Oranssi ja keltainen. Oranssi on ostettu vuosia vuosia sitten eli saattaa olla nyt nimikkeellä Appelsiini (150) ja keltaisen kohdalle sama homma, vuosia sitten ostettu mutta ehkä sama mitä nykyään näyttäisi olevan Auringonkukka (268). Värithän voi tottakai valita jokainen itse, käyttää myös vaikka liukuvärjättyä lankaa.

Silmukoita loin 48 ja puikkokoko 4. Yläresoria kudoin n. 3 cm ja sitten en ohjeesta enää ymmärtänytkään mitään eli miten nuo kuplat oikeen syntyy. Youtubessa tuli vastaan TÄLLÄINEN video jossa näytetään se silmukan pudottaminen ja tästä se sitten lähti, ei tarvinut ohjetta enää sen kummemmin katsella.

Kun olin kokonaisuudessaan kutonut n. 29 cm, vaihdoin puikot kokoon 3,5 mm ja kudoin kolme viimeistä värikertaa. Kun niiden jälkeen tein vielä kuplaosuuden niin resorin ekalla kerroksella kavensin joka puikon ensimmäisen silmukan joten puikoille jäi 44 s. Alaresoria tein n. 2 cm, päättelin kun pituus oli n. 35 cm. That's it :)

En tiedä vielä kuinka sopivat nämä on farkkujen päällä pidettäväksi, koska ne jalat sijaitsee toisessa kaupungissa...selviää sitten kun saan postitettua :)

Rakastuin ihan täysin tän kuplaneuleen tekemiseen joten ei voi vielä tietää mitä kaikkea tästä syntyykään :D

Nyt ehkä teen tänä vuonna syntyville vauvoille muutaman sukan, sillä kun on suomen 100 v juhlavuosi niin jokainen vauva ympäri suomea saa villasukat :)

Aurinkoa päivääsi ja jos on kysyttävää niin rohkeesti vaan :)