Mihin tämä aika oikein taas katoaa? Se menee niin nopeesti, etten minä ainakaan pysy mukana enää ollenkaan. Itse en nyt oikein saa vuodenajasta kiinni, kun normaalisti tähän aikaan on jonkinlaista kevätmasennusta, mutta nyt ei ole mitään sellasia fiiliksiä...kauhea väsymys kokoajan...yhtenä hetkenä paistaa aurinko ja sit seuraavalla silmänräpäyksellä tulee taas kolme päivää vettä. Siitä olen iloinen, ettei liukkaat kelit kestäny kauan, tuolla ulkona on järkyttävää kulkea, kun saa pelätä joka askelta ja kun tätä ruhoa on niin paljon, se tömäys on melkoinen (saattaa jopa tsunamin aiheuttaa jossain päin maailmaa) ja ylöspääsy on vaikeaa, mutta tänä talvena en kaatunut kertaakaan. :D

Nyt ajatuksetkin lentelee sinne tänne eikä saa yhdestäkään ajatuksesta kiinni vaan kaikki yhtä sekamelskaa päässä, joten tässä postauksessakin saattaa olla jotain järkeä tai sitten ei päätä eikä häntää :D  Oli mulla ihan asioita joita halusin kirjottaa mut eikai ne mitään maita mullistavia ollut kun en muista :)

Levottomuutta ja jännitystä voi tietty aiheuttaa sekin, että huomenna on ensimmäinen kirurgin tapaaminen lihavuusleikkausasiassa ja siitä sitten heti sen jälkeen ravitsemusterapeutti antaa ne ENE-ohjeet.

Mulla nyt myös joku yliaktiivisuus menossa koska en osaa edes rauhottua katsomaan telkkua tai mitään, pitäs vaan kutoa kutoa kutoa ja ehkä vähän kutoa vielä. Eilen oli sekin homma sit lopetettava kipulääkkeiden ottoon kun alko kädet taas olemaan aikamoisen kipupoltteen kourissa ja rintaa puristaa. Iso pelko on, että joudunko sen homman lopettamaan kokonaan :(  Veljen tyttö kuitenkin kaipaa säärystimiä vielä nyt keväälle joten aloin sellasia tekemään, löysin ihanan mallin/ohjeen kun kuplaneule joten sellasta on sit käytettävä. Tässä kuva alottamisesta, ohjeet yms. laitan sitten kun on näyttää täysin valmista. Lankana on Novitan 7 veljestä. Ohjetta voit kysyä jo nyt jos et halua odottaa :)

IMG_20170403_124351.jpg?1491287904

Kivaa päivää kuitenkin kaikille, jotka taas vahingossa tähän blogiini eksyvät :)