Tuli käytyä kaupassa ja kasviksia/juureksia ostettua enemmän ku laki sallii. Mulla ei oo niin tarkkaan tiedossa mitä kaikkia sosekeittoja teen, mutta ainakin aineksia riittää mihin vaan. Laitan niitä sit litran rasioissa pakkaseen ni ei tartte vähään aikaan kokata.

Ja kyllä, ihanaa ku saa syödä jo vähän rasvasempia juttuja (leikkauksen jälkeen) kuten näätte juustotuotteita löytyy kaikenlaista :) Kuvasta puuttuu pakaste herneet ja kaurahiutaleet jossa extrapaljon kuituja ja proteiiniäkin aika hyvin. Piimät, jugurtit yms käyn ostaa sit vasta ens viikolla. Porkkanoitakin olisin ostanu mutta Prismasta ei ainakaan enää saanu kotimaista...tai siis minkäänmaalaista tällä hetkellä :/ En malta odottaa, että saan syödä muutakin ku Nutrilettejä vaikka niistä tykkäänkin mutta raja alkaa tulee vastaan ja kaipaan tosi paljon muutakin...pitsa olis ihanaa...sellai mistä oikee rasva roiskuu mutta joudun ehkä jonkin kuukauden vielä odottelemaan sellasen syöntiä. Tulevaisuudessa ei pitsakaan saa olla ylirasvainen, siitä kuulema saattaa tulla maha kipeeksi.

IMG_20170519_121209.jpg

Nyt sit pitäs vaan ettiä jostain mun sauvasekotin, ei hajuakaan missä on ku en oo aikoihin käyttäny.

Mut hei, mä myönnän, että kauppareissulla tuli myös tehtyä kiellettyjen listalla oleva tuote...mä ostin 60 gramman juustonaksu -pussin :/ Mä kuitenkin suon sen itselleni, ene-kuurikin alko niin salamannopeesti etten kerenny enää mitää herkkuja syödä varastoon ja nyt niitä ei sit leikkauksen jälkeen saa syödäkkään pitkään aikaan. Ehkä ei enää sit tee mielikään..saas nähä. Juustonaksujen jälkeen syön taas kuuliaisesti Nutreja...tää on muuten ollu hiukan nyt tökkivää ja vaikeeta, kun tällä hetkellä ei enää oo niin väliä laihdunko lisää koska leikkaukseen olen menossa joka tapausessa...vapaaehtoisesti ku tän viikkolisän lupasin, mutta näillä mennään :) TÄÄLLÄ taas tehty päivitys vaa'alla käynnin jälkeen.

Ei mul sit taas muuta, kivaa viikonloppua kaikille :)

ps. saatan käsityöaiheisen julkasun tehdä vielä viikonlopun aikana mut katsellaan taas :)