Syömällä laihtuu, se on totta! Tietenkin pitää katsoa mitä syö, miten paljon syö ja säännöllinen ruokailurytmi. Mähän eilen sit nostin kaloreita aika reippaasti, lähemmäs 700 kaloriin ja kuinkas ollakkaan, paino putosi -500 gr, olen aikalailla tavoite vauhdissa taas. Tänään lisään vielä puoli purkkia rasvatonta rahkaa niin nousee jo yli ton 700:n ja jännityksellä ootan seuraavaa punnitusta.

Vaa'allahan ois paras käydä vaan pari kertaa viikossa ja olla stressaamatta...ei onnistu mulla vaan käyn joka aamu koska sillä aikaa ei oo enää paljon ja sit pitää heti ottaa rav.terapeuttiin yhteyttä jos alkaa näyttää huonolle. Mut enivei, nyt on taas hyvä fiilis tuosta puolesta kilosta :D

Dieetin kulkua voit seurata täältä

Tulevina parina viikkona on aika paljon ohjelmaa ennen leikkausta, hirvittää oikee mut mitäpä sitä ei tekis nyt tän eteen joka parantaa elämänlaatua aivan älyttömästi.

  • 05.5  spirometria
  • 08.5  psykiatri
  • 16.5  verikokeet, sydänfilmi, keuhkokuva, leikohaastattelu ja ravitsemusterapeutti. Sairaalalla menee jotain 4 tuntia :/
  • 23.5 onkin sit THE DAY (jos paino putoaa sallitusti ja edellisissä kokeissa/kuvissa ei oo mitää poikkeavaa)

Mut joo, ei tän pidempää tällä kertaa...aurinko paistaa aika lämpimästi joten voisin päivällä katsoa miten polvet kestää ja pidentää lenkkiä koirien kanssa...aamulenkki on jo pidentynyt )

Nauti päivästäsi :)