Jees eli tuli avustettua poikaa pari päivää sitten pizzan teossa (pohjan, ei mua muuhun tarvittu). Ihmeen kivuttomasti se mun osalta kävi...siis vaikka vähän mieli tekikin. Rehellisesti kyl myönnän, että suunnillee teelusikallisen verran maistoin valmiista pizzasta tota täytettä ja oli aivan sairaan hyvää :)  

Itse en muistanut ottaa kuvaa, mut pojalta sain tämänlaisen kuvan...pienikokoinen kun otin sen viestistä kuvakaappauksena.                                  

screenshot.602.jpg

RESEPTI

Pohja

25 gr hiivaa

1,5 tl suolaa

1,5 rkl ruokaöljyä

3 dl kädenlämpöistä vettä

6 dl vehnäjauhoja (osan voi laittaa hiivaleipäjauhoina)

Murenna hiiva kulhoon, laita sekaan suola ja anna hetki nesteytyä. Sitten lisää vesi sekoittaen. Itse laitoin ensin 5 dl jauhoja ja siitä sitten pikkuhiljaa lisää kunnes oli sellasta ettei enää niin tarttunu käsiin. Jätän hellalle liinan alle kohoamaan samalla kun uuni lämpenee. Jauhoja tietty sit tarvii vielä kaulitsemiseen, tämä taikina riittää uunipellilliseen.

Täyte

3 prk tonnikala paloja öljyssä

1 prk Chunky salsaa, medium

Homejuustoa

Valkohomejuustoa

Punasipuli

Tomaattisiivuja 

1/2 pss cheddar -raastetta

1/2 pss mustaleima -raastetta

Tonnikalan sekaan salsasoossi ja se kaulitun pohjan päälle. Sitten heittelee noita aineksia miten tykkää, ite laitan sipulin aina vikana ennen juustoraasteita. Tomaattisiivuja ei tarvi olla välttis paljon koska on jo toi salsa, makuasia :) Uunin mä kuumensin ensin 220 asteeseen ja kun pitsan laitto uuniin niin tiputin vähän alle 200. Ei tarvi olla kovin kauan, sen mikä nyt menee ku pohja paistuu rapeaksi.

Enjoy :)