Niinhän siinä sitten käy kun lenkkiä pidentää ni tarkottaa tietenkin matkan lisäksi myös ajallisesti. Mulla on aamupala aika kattava (puuro, kahvi, rahka, piimä) ja sen hissukseen syön ni lenkkiaamuina mä joudun alottaa välipalan melkein heti putkeen. Aamuisin ei puuronkeitto vie aikaa koska iltaisin keitän sen verran, että siitä tulee ilta- ja aamuannokset, mutta pari päivää sitten päätin alkaa muokkaamaan näitä aamuja uusiksi.

Pari vuotta mulla on kello ollu soimassa 6.40 niin arkisin kun pyhänäkin...musta on vaan kiva hoitaa kaikki hommat aamulla jo ajoissa ni voi loppupäivän sit ottaa rennommin, mutta tosiaan ku pääsen aamupalan kimppuun sitten vasta ysin jälkeen...tätä ennen koirat käyttäny ulkona, ruokkinu ne, käyny heittää oman 8+ kilsan lenkin ja suihkussa. Noh, nyt on parina aamuna kello herättäny jo klo 6...hetken siinä kuitenkin heräilen rauhassa ja kun nousen, laitan koirien ruuat valmiiksi ja sitten pihalle, takasin kotona koirille ruoka nenän eteen ja lähen menemään. Aamupalan kimppuun oon päässy nyt jo puol 9 mennessä (riippuu kauanko heräily on kestäny :D ).

Alkukuusta kun oli se eläinlääkärin käynti ni Jaden kohdalla annettiin kehotus laihtua. Tällä saraa tuli nyt sitten toinen muutos päivähommiin. Pyrin käymään sillä omalla lenkillä joka toinen päivä ja sitten taas joka toinen päivä käyn koirien kanssa aamulla 4+ kilsaa, päivällä 2+ kilsaa ja illalla sit vielä kilsan verran ni saavat tehdä iltapissat ja -kakat. Lähelle omaa lenkkiä tuossa pääsen kuitenkin ja sunnuntaina ku ton menin ekan kerran ni askeleita päivälle tuli ihan hyvin yli 14 000 ja aamulankilla Jadella alko askel jo hyytymään...no saa mamman pikkupunkero liikuntaa. Eilen oman lenkin jälkeen ja koirat vähän lyhyemmillä reissuilla niin askeleet oli 18 630 eikä yhtään passiivisuusleimoja :D 

Tänä aamuna oli siis koirien vuoro ja kun toin sisään, annoin ruuat ni lähin siitä suoraan vielä kauppaan...sen jälkeen suihku niin aamupalalle pääsin jo ennen puol ysiä. Ihana saada syödä rauhassa, tunti meni nyt kun aamupalan kanssa :)

Palleakipuja jonkin verran, siis ihan kosketusarka mut jos ei pahene ni mainitsen siitä kirurgille ens kuussa kun soittaa...itelle tullu jo mieleen onko joku tyrä tms :O

Tää oli varmaan taas ihan sekava kirjotus, mutta haitanneeko tuo mitään jos yhtään ees sai ajatuksesta kiinni :)

Mä toivotan nyt kaikille kivaa aurinkoista päivää ja laitan hetkeksi lepoasentoon...askeleita on kuitenkin melkein jo 9000, täytyy vaan pitää huoli ettei tuu pass.leimoja :)