Onpas ollu taas joo...en oo pariin päivään kirjotellu, lauantaina päivitin sen mitä vaaka näytti sinä aamuna. Melkosta jumitusta nyt tossa 93 kilossa ja varsinki nyt ku tahtois sen tokan etapin jo täyteen eli -20...kai se sieltä joskus tulee :)

Jostain syystä tosiaan kun päivitin uuden lenkkimatka ennätyksen ni koko systeemi nous uusimmaksi päivitykseksi..ihan outoa, vaikkakaan ei vaarallista...onpahan nyt näkyvissä hetken paremmin eikä tarvi etsiä :)

Alotan nyt sitten torstaista ja keskustelusta rav.terapeutin kanssa. Laitoin sille siis parin päivän ruokapäiväkirjan jonka mukaan halusi katsoa/laskea mitä mun syömiset on ns. normisti. Noh, proteiinit oli päivälle yli 90 gr eli se on oikein hyvä...kalorit n. 1400 joten niissä on varaa vielä nostaa ja sit hiilareitakin tarvin lisää. Hyvä määrä on sellai 200 gr / pv ja mulla nyt noiden mukaan sellai 140 gr...kun myös kuituja jää puuttumaan eli hedelmiä lisää ja vaikka leipääkin. Painohan on kuitenkin pikkuhiljaa tippumassa kokoajan joten sitä nyt ei tarvi murehtia. Mulla kuitenkin nyt laihtuessa on vatsan (-kin) kohdalla nahat alkanu valuu alaspäin, MUTTA kuitenkin keskellä mahaa on sellai "pallo"...ei oireile mut on todella kosketusarka. Mainitsin tästä ravi.terapeutille ja että itselleni tullut mieleen lieneekö esim. tyrä ja sama oli tullut rav.terapeutillekkin. Nyt vaan täytyy tarkkailla asiaa...mennä lääkäriin jos pahenee tai viimeistään kirurgin soittoajalla n. kuukauden päästä mainita asiasta ja sit mut laitetaan kuvauksiin jos kirurgi katsoo sen olevan aiheellista...mä uskon, että on aiheellista. 

Värjäsin muuten hiukset myös torstaina ja suihkussa sit sain haavan vasempaan etusormeen ku sitä hoitoainetta pusersin siitä teräväreunaisesta pussista ulos...ei paha haava mutta kaikki me tiedetään miten kipeetä noi viiltohaavat tekee, en silti tarvinu ees laastaria siihen.

Mutta joo, perjantaina tosiaan tallustelin 9,3 kilsaa :D Todellakin suosittelen käymään vessassa parikin kertaa ennenku lähtee pidemmälle...tai yleensäkkin lenkille. Muutaman kilometrin jälkeen tunsin, että nyt sit vessahätä ja mietin jo meenkö takasin kotia koska ei ole paikkaa käydä tyhjentymässä muutaku pusikko ja sitähän mä en tod. tee :D Sinnillä sit päätin hoitaa lenkkeilyn kokonaan eli vessahädän kanssa menin vielä yli 7 kilsaa. Ei siinäkään vielä kaikki...pari kilsaa ennen kotia alko isovarpaassa tuntuu jotenkin oudolle...ymmärsin tietty, että kun jalat hikoillu niin paljon ni lenkkari sit vähän alko hankaamaan. Ei se kipeetä kuitenkaan tehnyt ja pystyin jatkaa matkaa ihan hyvin...vikoilla metreillä ennen kotipihaa huomasin tämän

20170721_083422.jpg

Jippii, niin varvas ku lenkkari ihan veressä :O Eipä tarvinu enää tuossa vaiheessa miettiä sitäkään joko näitten lenkkareiden matkamittari on täynnä...nyt on joo. 

Ei siinäkään kaikki...iltaan mennessä kun olin menossa nukkumaan ni varvas helotti jo aivan punasena, kipeää tulehdustykytystä nilkkaan asti. Alko harmittaa tosi paljon ku ties, että seuraavana aamuna on lähtö sinne Porvooseen. Onneks kuitenkin muistin, että mulla on kaapissa Bacibactia ja sitä sit varovasti mitä siihen pysty vaan koskemaan ni levitin voidetta koko varpaaseen. Mutta hei...aamulla varvas oli kun uusi eikä punanen/kipeä enää ollenkaan. Laastari vaan päälle ja pääsin lähtee reissuun.

Luulitteko, että tässä kaikki...no ei todellakaan ollut :D

Lauantai aamuna sit kun odotettiin tuolla toisen talon pihalla sitä bussia ni yllättäen (NOT) tuli taas vessahätä ja pyysin, että saan mennä kerhohuoneen vessassa käymään. Pois tullessa mä jostain syystä pidin siitä ulko-oven karmista kiinni samalla ku se raskas ovi paineilmalla mäjähti niin, että mun oikean käden etusormi siellä välissä...voin kertoa, että teki aivan saatanan kipeetä ja veri tirskahti heti. Onneks olin ottanu laastareita mukaan jos tarvii jalkoihin, mutta näinhän mulle taas kävi...kolmas päivä peräkkäin ku sattuu jotain. Tältä näytti sormi eilen

IMG_20170723_105910.jpg

Vähän jo paremman näköi tos kuvassa ku eilen päivällä sieltä vuoti verta lisää pois ja tietty ku veden kanssa lätränny ni puhdistunu paremmin...kynnen alla vielä hiukan verta...kynsi onneks taitaa säästyä...tai sitten ei. Muutaman tunnin sormea jomotti ja nyt pari päivää saanu varoa kokoajan ettei se osu mihinkään ku ei näillä helteillä (luetaan: vesisateilla) viitti laastariakaan käyttää kokoaikaa.

Mut kuten otsikossa kirjotin...on sattunut...siis todella :D

Mä kirjottelen Porvoon reissusta sit erikseen ku tää on jo tarpeeks pitkä stoori :)

Halitukset sulle <3