Kuvaukset käytiin tekemässä, mutta koska ne lähetettiin kaup.el.lääkärille niin ei oo vielä mitään hajua mitä niissä näky vai näkykö mitään. Petra on nyt ollu vähän pirteempi eli varmaan kipulääke auttaa ku usein jo hyppää mun sänkyyn ja rapsutuksia haetaan pitkin päivää.

Mä en tainnu mainita ollenkaan, että Petrahan pelkää eläinlääkärissä käyntiä ihan tajuttomasti. Mä en ymmärrä mistä se saa ees vainun siitä mihin ollaan menossa kun sillo keskiviikkonakin sitä ei meinannu saada autosta ulos ja sit ulkona se iskee ittensä kuono tulosuuntaan...kun sisään saa ni se itku ja läähätys on korvia raastava. Ei se taida ees ikinä tottua siihen ku kuitenkin aika harvoin jouduttu käymään...tällä viikollakin nyt parina päivänä pelänny ettei sen sydän pysähdy sen paniikin takia.

Eilinen röntgen meni kyl tosi nopeesti eli aika oli 11.30 ja oltii autossa takasin jo 12.25...Petra kuitenkin kävi aivan totaalisesti hämärän rajamailla. Kankkuun laittovat piikin rauhotusainetta ja kesti varmaan 20 minuuttia ennenku alko olee tää ilme eli ilmeisesti päässä alko heittää vähän kärrynpyörää ja pää alkoi notkahtelee.

20170803_114208.jpg

Kuvat otettii tosi nopeesti, ilmeisesti vaan perus lonkat. Kuvauksen jälkeen laittovat suuhun herätettä joka herättelee vähän hitaammin ettei koira paukahda lentoon äkkiseltään.  Tässä nyt sitten ollaan vielä aika koomassa :)

20170803_120531.jpg

Pikkuhiljaa sit alko jo korvat pyörii päässä ja heti ku lopetin rapsuttamisen ni alko taas vikinä. Samantien ku pääs vihdoinkin jaloilleen ni alko ryntäys kohti ulko-ovea...onneks olin senkin ennakoinu ja maksanu laskun ennen heräämistä. Sinänsä kiva yllätys laskun loppusummassa, että ku aikaa varatessa sano arvioiksi n. 350 euroa niin loppujen lopuks olikin vähän alle 200 e :)

Aika hönössä Petra oli koko loppupäivän, illallakin vielä ku istu ni alko aina tassut leviämään miten sattuu ja myös ulkona sai vähän patistaa koska tuli sellai fiilis siitä, että sitä pelotti lähtee pitkälle ettei vaan joudu taas johonkin...saatiin kuitenkin pikku lenkki tehtyä ja tarpeet hoidettua.

Mut tässä nyt taas tältä kertaa tää Petran tilanne...toivotaan kuitenkin parasta mutta pelätään pahinta.

Vähän jotain muutakin tähän ku alko eilen naurattaa oma huomioni....en oo koskaan aatellu, että mulla ois mitää sellasta selkeetä lempiväriä...turkoosi jo vähän kyllästyttää, lila on kiva. Eilen kuitenkin aloin kattelee tota mun tennari rivistöä ni kyl siinä taitaa joku tietty väri tulla esiin :D

IMG_20170803_101202.jpg

Oikeenpuoleisessa reunassa on ne tiistaina Cittarista ostetut :)

5 kiloa mansikoita ostin eilen ja nyt aamulla jo kolmisen kiloa niistä tossa pilkoin ja keitin soseeksi ni saan talven aikana rahkan sekaan. Sokeria en lisännyt enkä edes hermesetasta...niin makeita mansikoita et hampaat lähti lentoon ilman makeutuksiakin :D

Nyt ei tänää taida sit olla muuta...ehkä timanttitöistä jotain tai sitten ei :D Huomenna taas vaakalukeman päivitys :)

Sateista viikonloppua kaikille <3