Tulihan taas käytyä kääntymässä ja ihan kirjaimellisesti vaan kääntymässä! Matkustin sit sen 45 min yhteen suuntaan, olin vastaanotolla vajaa 10 minuuttia jona aikana todettiin että masennus on hallinnassa ja sain uuden ajan joulukuulle...kerkesin samalla lipulla vielä takasin kaupunkiin. Harmittaa nää tälläset, mutta pakko mikä pakko ainakin ny vielä toi yks käynti tehdä. Torstaina mulla on muuten rav.terapeutti.

Kaatusin muuten tos yks ilta ku käytin koiria...yleensä sujautan vaan crocsit jalkaan mut silloin en mee puiston kautta jos satanu ku siinä vaan pieni polku joka aika liukas. No nii, tottakai menin sit kuitenkin sitä polkua pitkin mut vaikka kuinka astuin varovasti ajatuksen kanssa joka askeleen ni silti vaan sujahti oikee jalka taaksepäin, tipahdin polven päälle ja siitä sit vasemmalle kankulle. Voi tsiisus, että teki taas kipeetä kun vielä joutu polvea käyttämään ylöspääsyyn, mutta onneks ei tullu ees mustelmaa kumpaakaan kohtaan vaikka kipeitä on edelleen. 

2 vuotta sitten kaatusin aamulenkillä koirien kanssa ja siinä tuli pahaa jälkeä. Mustelmat kesti reilusti toista kuukautta ja silloin saattaa olla, että toisen polven rustot pirstoutu. Oli tosi aikainen sunnuntai aamu ni kukaa nähny ku aloin itkee ja lenkki jäi siihen...jalkaa raahaten perässä päästii kuitenkin sen verran et tekivät asiansa ja päästii takas kotia. Tässä muuten kuva silloin sattuneesta kintusta, tää on vielä ihan hyvännäkönen kun tästä meni vielä enemmän mustaksi...jalkapöytäkin turpos oikee kun veri pakkaantu sinne.

20151025_160130.jpg

Eli tälläsiä kaatumisia :D

Mä pelkään ihan kauheesti itteni satuttamista ku jos menee käsi tai jalka ni mitä sit koirien kanssa kun en pysty hoitaa niitä...no käsi vielä menee ku voi kaks reissua tehdä ulkona aina mut jalka pysäyttäis elämän ihan täysin.

Mut eiköhän tää ollu taas tässä kaikkine mustelmineen :D Lenkille piti mennä tänää, mutta nukahdin uudestaan ku kello oli soinut joten se sit siitä...huomenna on pakko ku eilenkään en käyny. Tänään saatan ommella taas jokusen pussukan kun pyyntöjä on sen verran monta :)

Toiveikasta tiistaita kaikille <3