No joo, mä sit peruin sen huomisen biletyksen ku ois menny niin hankalaks. Siinä baarilla on kesäkauden päättäjäiset jotka alkaa jo ilta kuudelta....mölkyn peluuta, grillausta ja sit siellä esiintyy tanssiryhmä Lamourettes.. Kaveri myös sano, että hän ei tiiä jaksaako olla kauheen myöhään. Mä sit kelasin, että kun en halua mennä baariin vielä noin hiton aikasin et johan siinä tulee konkurssi ku koko illan siellä istuu ja vielä sit päälle taksi kun tulee kotia...ei pysty, ei kykene ja toiseksikin mulla ei ole sellasta takkia, että tarkenen yhtää viileemmällä kelillä notkua ulkona mölkkyjen ja grillausten ajan...ei pysty ei kykene siihenkään (eilen tosin löysin facekirppikseltä yhen kivan takin, mutta se ei oo vielä tullut). Ja mitäs sit jos frendi hyytyy sen verran aikasin ja lähtee kotiin ja mulla ois meno päällä...mitä mä sit tekisin ku en sieltä tunne kuitenkaan ketää ja muutenkaa tykkää yksin olla baarissa..karaokekin siellä alkaa vasta puolen yön jälkeen. Joten tää reissu jäi nyt multa sit pois, katotaa toisen kerran ku voidaa yhessä vaikka viettää kunnolla alkuilta höpötellen pohjia ottaen ja sit vasta illalla kympiltä aikasintaan kuppilaan.

Mut näin nyt sit kävi vaikka kauheesti ootinkin...poitsu tulee silti huomenna ja tehdään tortilloja, herkuttelua siis tiedossa :D

On muuten käyny tosi vaikeeks nousta aamulla ylös ku kello soi kuudelta...on niin pimeetä ollu nyt viime ajat jo siihen aikaan et tahtois vaan jäädä peiton alle. Eilen en sit jaksanu lähtee lenkille, mutta en siitä tuntenu nyt huonoa omatuntoa ku täytyy noita lepopäiviäkin pitää ja oli vasta viikon toinen. Tänään kävelin reilu 6 kilsaa ja tarkotus ois nyt sit käydä huomenna ja sunnuntainakin.

Mitäs viel...joo sain nyt toisenkin työn kehyksiin ja kyl näistä tulee tosi kivoja just kehystettynä. Tää menee synttärilahjaks mun isän avokille :)

IMG_20170908_093022.jpg

Nyt en keksi muuta, tänää yritän jatkaa ompelua ku eilen leikkelin kankaita pussukoitten muotoon. Kivaa viikonloppua kaikille jos en ennen ens viikkoa palaa eetteriin enää :)