Joo, tää ny oli taas näitä käyntejä joilla ei tullu hullua hurskaammaksi..mun mielestä tutkimuksia ois voinu tehdä ennen tuota käyntiä ja sit vasta miettiä miten eteenpäin. 

Tyrä ei voi olla koska se on tutkittu keväällä leikkauksen yhteydessä, mutta meinas et voi olla vaikka vatsanpeitteen hermovaurio tms mutten sit kysyny mistä sellai ois voinu tulla...voiskohan sittenkin se klexane piikitys mitä jouduin tekee silloin ku tää alko..apua, näitä liukuhihnakäyntejä ni ei kerkee ees kysellä mitää..mut nyt on tulossa sit tän kuun puolella vielä kutsu viipalekuvaukseen. Jos tuossa kuvauksessa ei löydy mitään siirryn sitten kipupolin puolelle. Kipuhan ei oo mulla kokoaikaista muuta kun ihossa...se yleisesti lääkettä vaativa kipu tulee satunnaisesti enkä yleensä kyl ota lääkettä siihenkään ku nekin on ohimeneviä..tulee ja menee.

Kelihän on taas ku morsian eli kaks kertaa kastuttu jo läpimäräks koirien kanssa joten katotaa mitä tää hiipuva flunssa siitä ajattelee. Huomenna on kuitenkin ihan täysin pakko pakko pakko alottelee taas lenkkeilyä edes pienellä matkalla...kävin tänään meinaan vaa'alla ja näytti 100 gr enemmän mitä viime lauantaina ja tällästähän mä en hyväksy ku melkein 4 kuukautta selvinny ilman plussa viikkoja ni aattelin myös jatkaa sillä linjalla :)

Ei muuten kannata myöskään tehdä ruokaa kiireessä...oli tarkotus ottaa eväät mukaan ja laitoinkin jauhelihalaatikon uuniin...aika pian tajusin ettei se kerkee valmistua, MUTTA mä sit unohdin laittaa uunista sähköt pois :/ Melkoisen tummanpuhuvaa ruokaa, kammottava nälkä ja nyt meen kattomaan onko se läpikotasin hiiltä vai selviinkö vain pinnan raapasulla :/

Kivaa keskiviikkoa kaikille <3