Mistähän johtuu, että kaikenmaailman kivut tulee just yöllä ku pitäisi nukkua ja sitten ahdistaa tosi paljon?

Mulla on kädet ollu viimeaikoina jotenkin herkillä, toinen olkapäähän mulla on leikattu 5 kertaa, 2013 laitettiin puolitekonivel. Olen viikon verran nyt vältelly käsitöiden tekemistäkin kun se jäykistää sitten olkapäätä. Eilen illalla oli jo hiukan kivulias olo nukkumaan mennessä joten otin varmuuden vuoksi Panacodin. Kahden aikaan heräsin siihen, kun oli molemmat kädet olkapäistä sormenpäihin aivan tulessa ja rintaa puristi, oli vähällä etten soittanu ambulanssia koska tosiaan kivut oli aivan kauheet ja pelästyin, että nyt on sydäri tai joku veritulppa päällä. En voinut nukkua kummallakaan kyljellä, enkä selälläni kun se pahensi rinnan puristusta. Kaikenlisäksi vielä kuuma ja kylmä, mutta ikkuna oli pakko laittaa auki koska ennemmin nukun kylmässä kun niin, että hiki lentää.

Otin sitten vielä toisen kipulääkkeen ja rinnalle 800g buranan ja laitoin itseni istuma-asentoon sängyssä...jossain vaiheessa olin nukahtanu ja kylläpä vaan oli vaikea saada itteni aamulla sängystä ylös. Myös rauhottava oli pakko ottaa, ettei iskeny paniikkikohtaus

Tänää pitäs pystyä leikkaamaan koirien kynnet, mikä tietää taas imuroimistakin..katsoo nyt kuinka käy koska kutominenkin saa nyt jäädä ainakin huomiseen.

Ei nyt muuta tällä kertaa.