Eilen alkoi taas Putous...ei oo koskaan mitään isoja odotuksia, koska aika monta kautta on ollu täysiä floppeja. Viime vuoden Inkeri Ankeinen ja Isä Nitro oli sellaisia hahmoja joita on tosi vaikee lähtee päihittämään.

Meillä on Facessa oma ryhmä missä reaaliaikaisesti ohjelman edetessä aina kommentoidaan...tällä hetkellä Voice of Finland ja eilen tietty sit alotettiin myös Putouksen seuranta. Kerettiin jo toteamaan, että kausi tulee olemaan niin huono ettei kannata ees katsoa, mutta ku tuli Amaryllis Yamamoto ni se oli jo sellai potentiaalinen jota ehkä vois seuratakkin. Kun Kiti Kokkosen hahmo Tanhupallo astui esiin mä repesin ihan totaalisesti...se oli jo niin yliveto et sama ku voittaja julistettais heti. Mitä monia keskusteluja vilkuillu ni Tanhupallo on enimmistön suosikki....muut on aivan liian yliampuvia ja sellasia hahmoja jotka ehkä nähty toisessa muodossa jo liian usein.

Tanhupallo nyt vaan on niin huippu. Jos et oo katsonu ni tsekkaa ees ens lauantain jakso tai katso eilinen uusintana Katsomosta. Hahmoesittely on aivan jakson lopussa.

Lainasin tän kuvan Mtv3:n sivuilta ja täältä löydän hänen haastattelun

screenshot.944.jpg

Nyt ei muuta, tää oli vaan pakko teille tuoda ilmi...mä oon ihan täpinöissäni :D

ps. Alotin eilen kutomaan Elvis -villasukkia...ne tuottaa itkua ja hammastenkiristystä mutta kaveri oottanu jo pari vuotta niitä joten pakko se on uhrautua :)