Nyt on käyty tutustumassa tlaoyhtiön "kuntosaliin" ja oli niin äijäsali ettei tosikaan. Laitteet (siis painonnostopenkki, soutulaite) ehkä sieltä -80 luvulta ja se crosstrainer joka sit ainoo mitä mä voin käyttää...ehkä, en testannu. Tila tais olla samankokonen mitä mun makkari. Mä ny sanoin, että meen huomenna ku avain pitää hakea yheltä talon asukkaalta. Tuli muuten viime viikolla vuokranantajalta sellai tyytyväiskysely ni voiskin laittaa siihen et ehkä jotain vähän uudistusta lähemmäs tätä vuosituhatta saada sinne salille...edes kävely-/juoksumattokin riittäis. Joka tapauksessa huomenna sinne testaamaan ja sit suunnitelmat uusiks jos ei homma toimi.

Se soittaminen muuten oli taas jotain niin vaikeeta etten meinannu saada henkeä, ensin pitkän aikaa istuin vaan puhelin kädessä ja kylmä hiki valu, mutta voitin pelkoni jälleen :)

Ompeleminen ei tänää innosta yhtää joten tein itelleni korut synttärijuhliin...ihan simppelit antiikkipronssiset (siis sen väriset), lukkoakaan en laittanu kaulakoruun ku pää menee siitä kuitenkin läpi :)

IMG_20171030_132451.jpg

Ei taas muuta, mä kerron huomenna miten "salilla" meni :)