Nonii, nyt on tuherrukset saatu selkeiksi ja jopa tähän liitetyksi. Joka ruokailu omana kuvana ja kuvan alle sit aina selvitystä jos jotain on :) Tänään oli muuten taas punnituspäivä ja tällä kertaa saldo oli pyöreä 0. En edes sure sitä koska ennen punnitusta sain elämän pieniä iloja huomatessani, että pyyhe menee ympärilleni...tätä ei ole muuten tapahtunut vuosiin ja kyseessä ihan normi suihkupyyhe, ei maxi :D Mä oon niin häpi :)

Mutta asiaan...lähetään liikkeelle aamupalasta

Aamu.jpg

Leivästä tulee tosi paljon kaloreita (hiilarit ei haittaa), koska mulla alko noi täysjyväleivät tulee korvistakin pihalle ni otin "kuurin" ihan tavallista vaaleeta leipää...jotain täysjyvää toikin mutta nyt väri ratkaisee :D Juuston merkinkin muistin väärin eli ei Oltermannia vaan ihan äs-marketin omaa, ravintoarvot ihan oikein kuitenkin. Aamupala on yleensä kaurapuuro eikä leipää ollenkaan, mutta välillä käy niin etten vaan jaksa keitellä...iltaisin meinaan keitän aina kaksi annosta ni ei tarvi aamulla vaivautua :) Aamuun kuuluu tietenkin myös kahvi...tää kaikki saattaa tuntua isolle, mutta aamuisin käytän lähes 2 tuntia aamupalaan :)

V%C3%A4lipala%20aamu.jpg

Karjalanpiirakka on tumma vaihtoehto...ruispohjanen muistaakseni. Karjalanpiirakasta on nyt tullu niin kauhee yliannostus etten ehkä syö enää vuoteen..yäk!

Lounas.jpg

Karjalanpaistin paino on nyt tossa punnittu niin, että mukana neste, porkkanaa ja sipulia joissa ei kaloreita ole...en hoksannu punnata pelkkiä lihoja. Kalorimäärä on siis todellisuudessa tällä aterialla huomattavasti pienempi.

V%C3%A4lipala%20ip.jpg

Tässä kohti menikin sit kokonainen vanukas, pitää hyvin nälän poissa parikin tuntia ja proteiinin määrä on huikea. Mulla muuten kun tulee tota piimää joka kohtaan, ni en juo sitä syönnin yhteydessä vaan ruokailujen välissä koska jos syödessä täyttää vatsaa nesteellä, mahtuu ruokaa paljon vähemmän...tätähän ei varmaan kukaa oo koskaa hoksannu :D :D

P%C3%A4iv%C3%A4llinen.jpg

Tosiaan mä oon ton kinkkusosekeiton tehny jo silloin ennen leikkausta pakkaseen ja vielä yksi rasiallinen oli niin söin pois. Harmittaa itteeki etten silloin tekovaiheessa laskenu kaloreita mutta ei siinä leikkausjännityksessä ajatellu asiaa :) Arviolta vois olla 150-200 kcal

Iltapala.jpg

Nyt siis perus kaurapuuro ja niinku voi verrata, että kaloreiden määrässä on todella suuri ero. 25 gr on muuten kaurahiutaleiden määrä. 50 gr kaurahiutaleita tulee mulle se 2 x 1,5 dl annosta

Tulos.jpg

Mä otan iltaisin vielä ku meen sänkyyn  ni pikkusen pähkinöitä mukaan, saan päivälle vielä vikat kcal/hiil./prot. ja kuidut :) Tästä kokonaissaldosta puuttuu siis ne mitä tulee kinkkusosekeitosta ja tottakai päivän rasvalisät myös (leivässä, puurossa ja ruuan sekaan tulee rkl rypsiöljyä)

Yhteenvetona on se, että kaloreita tulee enemmän mitä suositus, mutta koska kulutan ni se ei haittaa ja eihän nuo suositukset ole kiveenhakattuja juttuja. Hiilareita sais tulla enemmän, proteiinejä tulee loistavan hyvin, mutta kuituja saan ihan älyttömän vähän.

Teen uuden päivän sitte ku siirryn takasin tummaanleipään, enemmän kuituisia hedelmiä ja kaikki ruuat on laskettu rav.arvoltaan. 

Multa saa kysyä jos tulee jotain mieleen...laita vaikka viestiä ja jos et halua sitä julkaistavan ni kirjota se siihen viestiin :) Ny ei muuta, paino päivitetty mutta eipä siinä sit ollu mitää päivitettävääkään...Paino tippunut yhteensä ny 21,9 kg ja  alotin projektin tammikuun puolessa välissä :D

Syksyistä lauantain jatkoa sulle <3