Nyt tuli sitten vika sosekeitto minkä tämän leikkauksen takia tein.

Tällä kertaa bataatista, kun jo ennen leikkausta ostin, mutta miettiny mitä kaikkea siihen laittaisi. Tässä tulos ja resepti.

IMG_20170604_190024.jpg

Nyt on muuten väri jo erilainen mitä aiemmissa :D :D

2 bataattia

3 pientä jauhoperunaa

1 rs valkosipuli-yrtti tuorejuustoa

1 ranskankerma

(kanasuikaleita)

1 kasvisliemikuutio

1 kanaliemikuutio

Sweet chili saucea

valkosipulirouhetta

vettä

Taas ihan normisti niinku edellisissäkin...kuutioi bataatit ja perunat, laita kattilaan ja liemikuutiot ja vettä sen verran, että peittyvät. Keitä kunnes kypsiä, lisää tuorejuusto ja ranskankerma sekä mausteet. Anna jäähtyä ja soseuta.

Tässäkin otin hiukan ylimäärästä vettä pois eikä tarvinu lisätä, oli jo aika sosemaista kun jäähtyi. Mä en lisänny tähän lihaa ollenkaan vaan ripottelin päälle 25 gr kanaa...nyt kun siirryn kiinteämpään ruokaan ni tarvii sit lihojen määrätkin alkaa mittaamaan/punnitsee.

Tää on resepti joka synty sitä mukaa ku löysin aineksia kaapista, ei mikään kulinaristinen huippunautinto mutta syö ennemmin ku selkäänsä ottaa....melko makea keitto eli pippuria kehiin jos tahtoo potkua enemmän mitä makea chilisoossi antaa.

Kyl mä voin suositella, mausteita kun saa käyttää mielensä mukaan ja vain taivas on rajana :)

Kivaa viikonalkua kaikille :)