Kävin tossa just kaupassa ja heti meni ruokailurytmit vinksalleen...tää todellakin vaatii pitkän ajan totuttelua, huomenna varmasti toisen kerran kun on verikokeet 12.35. Mulla muuten sairaalassa silloin leikkauksesta seuraavana päivänä romahti kalium -arvot ja jouduin kolme kertaa juomaan sellasta ihan kammottavan makusta/hajuista litkua. Se ei ole kivaa kun ottaa voi vain vähän kerrallaa ja samaan pakko kipata myös mehua...sellasen lääkemitallisen ottamiseen meni jotain 4-5 "huikkaa". Lähtöpäivään sairaalasta ne arvot oli kohonnu taas hyviksi mutta huomenna sit vähän tarkastusta tän hetkiset arvot sekä myös mielialalääkkeen imeytyminen.

No mut joo...sunnuntaina sattu vähän sellai hauska mut kuitenkin nolo tilanne. Olin kaupassa kun huomasin, että mun tissit ei oo yhtään siellä liiveissä vaan liivien alta roikku...on meinaan vähän saattanu toi ympärysmitta pienentyä kun liivit ei asetu enää ollenkaan...taitaa olla edessä pienempien osto. Toivottavasti kukaan ei katso sitä hetkeä valvontakameroista kun mä hyllyjen välissä nostelen tissit liiveihin takasin :D Kasvotkin on saattanu vähän kaventua tai sitten vaan valunut alaspäin :D :D

Sit toinen juttu eli peräti p*skamainen sellanen, kirjaimellisesti. Silloin perjantaina kun tulin kotia niin Jade innostu niin paljon, että sillä lens kaks kertaa ripulit kaaressa pitkin lattioita. No toki se pistettiin just ton innostuksen piikkiin, mutta se jatku vielä lauantainakin...ja sunnuntaina, oksens myös ehkä 10 kertaa..ja maanantaina...ja tiistaina. Niin kauheeta p*skarallia, varsinkin sit öisin ku päivällä se pääs ulos, tää p*skanhaju ei ehkä ikinä irtoa mun nenän limakalvoilta!! Sit vikana yönä mä en enää jaksanu ees nousta ja herättää nuorisoa korjaamaan ne pois (itse en siis pysty vieläkään kumartumaan) ku lemu leijaili makkariin. Vetäsin siis huulirasvaa nenän alle ja jatkoin unia :D

Soitin mä silloin maanantaina jo el.lääkärille, että oisko mitään kotikonstia millä sais hoidettua koska koira on kuitenkin ihan oma ittensä ja pirteä. Kehotti ostamaan apteekista sellasta ku Canikur. Poika kävi hakemassa ja järkytys miten isoja ne pillerit oli, selosteessa sanottii että yleensä koirat ottaa ne ihan mielellään, mutta arvatkaa vaan ottiko meidän hienohelma...joo ei. Ne sit sai lämpimällä vedellä hienontaa tahnaksi. Poitsu sit piti Jadea kiinni ku mä sormin lapoin tahnaa kitusiin..vastaan laittoin mutta kuitenkin nuoli sormet vielä jälkikäteen :)

Ruokaa en antanu sille reiluun vuorokauteen ja sit sen jälkeen pieniä annoksia kanaa, riisiä ja vähän laitoin raejuustoa.. Tänään vasta ekan kerran laitoin keitettyä possunlihaa ja vielä ainakin pysyny tavarat sisuksissa.

Tässä näkee hyvin pillereiden koon kämmenellä ja toi kolme oli kerta-annos, tuli 4 kertaa yhteensä.

20170530_071658.jpg

Nyt on kuitenkin on ollu jo 2 p*skatonta yötä :)

Nyt ei taas muuta tällä kertaa...huomenna voisin laittaa vaikka kinkkulaatikkososekeittoni ohjeen, ihan sairaan hyvää eikä kaloreista puutetta ;)

Torstai toivoa täynnä, nyt paistaa meillä aurinko vaikka tossa välissä jo vähän sateli. Heips.