Nyt tuli ekan kerran nälkä sillee kunnolla, maha vaan kurnii ja kuitenkin tänää lisäsin kaloreitakin yli 700 kaloriin. Saattaa silti johtua siitä, etten syönyt sitä kunnon välipalaa vaan korvasin sen pirtelöllä...muuten juuri sillä eilen ostetulla Mokka-pirtelöllä joka oli ihan taivaallisen hyvää kylmänäkin, ravistelun jälkeen lisäsin muutaman jääpalan niin menee muuten ihan täysin jääkahvista. Jottei muuten pirtelöön jää paakkuja siitä jauheesta ni itse ainakin muovikulhossa vispilällä varmistan seoksen tasaisuuden ja sit vasta lisään shakeriin...valita voi käsikäyttösen tai sähköllä käyvän, mä ravistelen ihan ite ni saa allit liikkeelle :D

Tässä on nyt esimerkkinä mun tän päivän syömiset, kasvikset mitkä mainitsen on kuullotettuja eli siihen käytän päivän rasvalisän 1 rkl rypsiöljyä. Kasviksia sellai parisataa grammaa ja jaan kahteen keittoon.

IMG_20170509_164430.jpg

En nähtävästi oo ennen vielä laittanu mutta tässä tälläi taulukko mistä saa valita lisäproteiinejä, laskee vaan niistä kalorit ettei pauku sallitun yli. Niitähän voi vielä jakaa että saa useampaa ottaa päivän aikana niinku voi verrata tota mun tän päivän listaa ja sit mitä täs sanotaan.

IMG_20170427_133441.jpg

Tiesitkö muuten, että esim. lihasta paino punnitaan vasta paistamisen jälkeen, ei ennen :)

Mut nyt on SE hetki, että voin mennä tekee päivälliseni joten se on moro :D