Päivän tehtävälista:

  • aamulenkki, check
  • kauppa, check
  • hae pussukoitten kehykset p.automaatista, check
  • pese pojan vaatteet
  • keitä koirien kasvikset
  • imuroi
  • korjaa pojan farkut
  • tee itsellesi ruoka

Joo, eiköhän tässä taas tarpeeks tekemistä, ei vaa kiinnostais yhtää. Huomenna kuitenkin on pojan vala Parolannummella ja pitää viiä sille vaatteita (puhtaita ja ehjiä) ku lähtevät kavereiden kanssa siitä suoraan sit Treelle.

Petran tilanteessa ei oikee tultu hullua hurskaammaksi kun sain vihdoinkin el.lääkärin puhelimeen...ei hän kuulema voi antaa lausuntoa s.postiin tulleista kuvista tai yleensäkkään kun ei oo ortopedi. Mä en vaan ymmärrä miks ne kuvat sitten piti sille lähettää, sain s.postiosotteen ja kaikki. Kuulemma väärinkäsitystä ja kissan viikset sanon minä!

Sen verran nyt katsoi, että lonkissa ei näkynyt mitään oleellista vikaa ja nyt sit seurantaan eli jos uusiutuu niin sitten suoraan sit yksityiselle ortopedin vastaanotolle...jee! Nyt alan kuitenkin syöttää Petralle tälläsiä PELLETTEJÄ tai ensin kyl käyn kattoo vaihtoehtoja Mustista ja Mirristä...pakko saada ensin jotain testijuttuja ku en viitti laittaa 50 euroa siihen ettei toi syökkään vaikka pelletitkin aattelin jauhaa jauheeksi ruuan sekaan.

Toinen pettymys oli sit ku oli tarkotus viedä noi molemmat hammashoitoon ja sit onneks kyselin hintoja yms ni selvisikin, että jos joutuu esim. poistaa poskihampaita tms ni heillä ei ole sellasia erikoisvälineitä joten nekin pitää tehdä yksityisellä!! siis wot the fak?? Mitähän noi tuolla sit pystyy tekee ku tuntuu ettei mitään...siinä kesken hampaiden puhdistuksenko ne ois todelle ettei voi tehdä jotain ja mä sit maksanu ensin sen ja sit vielä toisen kerran yksityiselle kalliimmin...en tajuu :O

Mä nyt siis vien noi suoraan yksityiselle, täytyy sieltä vaan kysellä hinnat et kuinka paljon pitää säästää...jotain on onneks jo säästössä eli nyt tän vuoden aikana vielä koirat saa puhtaat hampaat.

Ei täällä taas tän ihmeempiä, eilen olin koirien kanssa landella mun isän luona ja Petraa oli pakko ensin vähän pidellä ettei ampase autosta ku nato-ohjus ja heti reväytä jalkaansa. Ei siinä kauaa silti menny sen juoksemisen takia ku huomasin et aristaa kinttuaan. Kuitenkin siinä grillattiin (jaksoin jopa yhen makkaran ja 2 haarukallista salaattia) ja istuskeltiin pihalla ennenku tultii takas kotia ja annoin varmuudeksi Petralle kipulääkettä.

Tässä tää, pakko kai alkaa touhuumaan ennenku huomaa, että aika käydä nukkumaan ja mitään ei oo saanu tehtyä :D

Kivaa torstain jatkoa <3